curiositats dels rolling stones

0 0

Els Rolling Stones són una de les bandes de rock més icòniques de tots els temps. Amb més de cinquanta anys de carrera, han estat responsables de molts èxits musicals i han influït en moltes altres bandes. Però a part de la seva música, també hi ha moltes curiositats dels Rolling Stones que fan que siguin una banda única.

Una de les coses més interessants dels Rolling Stones és la seva longevitat. La banda es va formar al 1962 i encara avui en dia segueixen tocant junts. Això és un rècord en la indústria musical, i demostra el gran talent i dedicació que tenen els membres de la banda. A més, els Rolling Stones han estat pioners en molts aspectes de la música, com ara l’ús de la guitarra elèctrica o la combinació de diferents gèneres musicals.

Si vols saber més curiositats dels Rolling Stones, pots buscar informació sobre les seves gires internacionals, els seus rècords de vendes o la seva influència en altres músics. També pots buscar informació sobre les seves llegendes i anècdotes, com ara la seva relació amb els Beatles o el seu famós concert a Altamont. En definitiva, hi ha moltes coses interessants per descobrir sobre aquesta banda legendaria.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz