curiositats dels mussols

0 0

Els mussols són aus nocturnes fascinants que han despertat la curiositat de molta gent. Així, aquí tens algunes curiositats dels mussols que segurament no coneixies.

En primer lloc, els mussols tenen una audició molt aguda. Poden detectar sons amb una freqüència que està per sobre del que els humans poden escoltar, el que els ajuda a detectar preses i a evitar depredadors. A més, els mussols tenen un disc facial que actua com una antena parabòlica, concentrant els sons cap als seus oïdes.

En segon lloc, molts mussols tenen una visió excepcionalment bona. Poden veure en condicions de poca llum, gràcies a la seva retina, que té una gran quantitat de bastons (cèl·lules fotosensibles). A més, els seus ulls estan situats a la part frontal del cap, el que els permet tenir una visió binocular i percebre la profunditat.

En resum, els mussols són aus nocturnes amb una audició i visió excepcionals que els ajuden a sobreviure. Algunes altres cerques relacionades amb les curiositats dels mussols podrien ser: «hàbits alimentaris dels mussols», «com es comuniquen els mussols» i «les espècies de mussols més grans del món».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz