curiositats de xarli damelio

0 0

Si parlem de TikTok, no podem obviar el nom de Charlie D’Amelio. Aquesta jove americana va començar a pujar vídeos a l’app el 2019 i, en menys d’un any, ja havia superat els 100 milions de seguidors. Això la converteix en la usuària més popular de la plataforma.
Però, més enllà dels seus èxits a les xarxes socials, hi ha molts curiositats sobre Charlie D’Amelio que fan que la gent es pregunta qui és aquesta noia i com ha aconseguit arribar a la cima.
Charlie, que té només 16 anys, és d’origen italià i irlandès. Va néixer a Norwalk (Connecticut) i va començar a ballar als tres anys. A més, és una gran fan de la sèrie Stranger Things i dels cantants Billie Eilish i Justin Bieber.
Això és només la punta de l’iceberg, ja que hi ha molts altres curiositats de Charlie D’Amelio que fan que la gent continuï interessada en ella.

En resum, Charlie D’Amelio és una jove influencer que ha aconseguit la fama mundial a través de TikTok. Amb només 16 anys, té més de 100 milions de seguidors i és una de les usuàries més populars de la plataforma. A més, té una personalitat simpàtica i agradable que fa que la gent s’identifiqui amb ella i la segueixi amb interès.

Algunes de les busquedes relacionades amb curiositats de

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz