curiositats de tunis

0 0

Tunísia és un país que sorprèn per la seva rica cultura i història, i la seva capital, Tunis, no és una excepció. Hi ha moltes curiositats de Tunis que val la pena conèixer. Una d’elles és la seva medina, una ciutat dins de la ciutat amb carrers estrets i laberíntics on es pot trobar de tot: des de mercats típics fins a tallers d’artesans. També és interessant visitar la Gran Mesquita de Tunis, un imponent edifici que es va construir al segle IX i que destaca per la seva arquitectura i la seva bellesa.

Una altra curiositat de Tunis és el Palau de Dar Ben Abdallah, un palau que data del segle XVIII i que actualment és un museu que mostra la vida quotidiana dels tunisians durant aquella època. A més, també es pot visitar el Museu del Bardo, on es troben una gran varietat d’objectes d’art i història que van des de l’època púnica fins a l’època romana.

Si estàs interessat en conèixer més curiositats de Tunis, pots buscar informació sobre la Porta de França, la Font de la Kasbah o el Palau de Dar Hussein, entre altres. A més, també pots buscar informació sobre les tradicions i les festes tunisianes, com ara el Festival Internacional de Cartago, que té lloc cada estiu i que inclou representacions teatrals i concerts de música. En definitiva, Tunis és una ciutat plena de curios

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz