curiositats de menorca

0 0

Menorca és una illa amb moltes curiositats per descobrir. Una de les seves particularitats és la seva costa, amb més de 200 quilòmetres de platges i cales, algunes d’elles molt conegudes com Cala Macarella, Cala Turqueta o Cala Mitjana. A més, Menorca és famosa per les seves festes populars, com les Festes de Sant Joan, que tenen lloc a Ciutadella el 23 i 24 de juny, i que inclouen la tradicional Jaleo, una espectacular exhibició de cavalls que es realitza a la plaça del poble.

Però Menorca també té altres curiositats. Per exemple, el seu patrimoni arqueològic, amb més de 1.500 jaciments prehistòrics repartits per tota l’illa, entre els quals destaquen les famoses navetes i les taules de Taula. A més, Menorca és una illa molt verda, amb nombrosos espais naturals protegits, com el parc natural de s’Albufera des Grau, que és el primer parc natural de les Balears i que té una gran varietat d’aus i fauna marina.

Algunes de les cerca relacionades amb curiositats de Menorca són: «gastronomia de Menorca», «rutes turístiques a Menorca» i «visites guiades a Menorca».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz