curiositats de machu picchu

0 0

Machu Picchu és una de les set meravelles del món modern i una de les atraccions turístiques més populars del Perú. Aquesta ciutat antiga inca es troba a uns 2.430 metres d’altitud, enmig de les muntanyes dels Andes, i és coneguda per la seva arquitectura impressionant i el seu entorn natural únic.

Una de les curiositats més interessants de Machu Picchu és que, malgrat la seva gran fama, la ciutat va ser desconeguda per la majoria del món fins al 1911, quan va ser descoberta per l’explorador Hiram Bingham. A més, els arqueòlegs encara no han desxifrat completament la funció exacta de la ciutat, però es creu que va ser utilitzada com a centre religiós i polític.

Una altra curiositat fascinant de Machu Picchu és la seva arquitectura sofisticada, que es va construir sense l’ús de ciment o altres materials moderns. Les pedres enormes que van ser utilitzades per construir la ciutat van ser tallades i ajustades amb precisió increïble, de manera que encaixen perfectament sense necessitat de morter.

Algunes de les busquedes relacionades amb «curiositats de Machu Picchu» són:
– «Història de Machu Picchu»
– «Arquitectura de Machu Picchu»
– «Secrets de Machu Picchu»

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz