curiositats de la saga crepuscle

0 0

La saga Crepuscle és una de les més exitoses de la literatura i el cinema en l’última dècada. Amb quatre llibres i cinc pel·lícules, ha captivat milions de fans arreu del món. No obstant, hi ha moltes curiositats darrere d’aquesta història d’amor entre una humana i un vampir.

Una de les curiositats més destacades és que Crepuscle va ser originalment pensat com una trilogia, però l’autora Stephenie Meyer va decidir escriure un quart llibre després de la reacció dels fans. A més, el nom de la protagonista, Bella, va ser triat perquè significa «bella» en italià, ja que la història té lloc a la ciutat de Forks, a l’estat de Washington, on hi ha una gran comunitat d’italians.

Un altre aspecte interessant és que Robert Pattinson, qui va interpretar el paper de l’immortal Edward Cullen, va haver de portar lentilles de contacte daurades per aconseguir el color de ulls característic del personatge. A més, la famosa cançó «Bella’s Lullaby», que Edward toca al piano, va ser escrita per el compositor Carter Burwell específicament per a la pel·lícula.

Algunes de les busquedes relacionades amb curiositats de la saga Crepuscle podrien ser: «curiositats sobre els actors de Crepuscle», «llocs de rodatge de la saga Crepuscle» i «detalls ocults en la història de Crepuscle».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz