curiositats de jk rowling

0 0

JK Rowling és una de les autores més populars del món, gràcies a la seva saga de Harry Potter que ha captivat milions de lectors de totes les edats. Però, a part d’aquesta sèrie, hi ha moltes curiositats sobre la vida i obra de Rowling que molts fans desconeixen.

Per exemple, sabies que JK Rowling va ser reprovada en diverses ocasions per editors abans de ser publicada? O que el nom «JK Rowling» no és el seu nom real, sinó que va ser una recomanació del seu editor perquè el seu nom real, Joanne Rowling, sonava massa femení? També és interessant saber que Rowling va crear la casa de Hogwarts, Ravenclaw, basada en la seva pròpia personalitat i intel·ligència.

En resum, les curiositats de JK Rowling són moltes i variades, i fan que la seva vida i obra siguin encara més fascinants per als seus seguidors.

Algunes de les busquedas relacionades amb «curiositats de jk rowling» podrien ser «JK Rowling i la seva inspiració per a la saga de Harry Potter», «Les diferències entre els llibres i les pel·lícules de Harry Potter» o «JK Rowling i la seva implicació en projectes socials i benèfics «.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz