curiositats de jane aust

0 0

Jane Austen és una de les escriptores més importants de la literatura anglesa del segle XIX. A més de la seva obra literària, la seva vida també és plena de curiositats. Austen va viure gran part de la seva vida en un petit poble del sud d’Anglaterra, on va escriure les seves novel·les i va passar la major part dels seus dies amb la seva família. Malgrat la seva popularitat actual, les seves obres no van ser reconegudes en vida, i va ser la seva germana Cassandra qui va publicar les seves novel·les després de la seva mort.

Una de les curiositats més interessants sobre Jane Austen és que mai es va casar, malgrat haver tingut diverses relacions romàntiques al llarg de la seva vida. També es diu que va ser una gran amant de la música i que tocava el piano amb gran destresa. A més, es va inspirar en la seva pròpia vida i en les persones que coneixia per crear els personatges de les seves novel·les.

Algunes de les cerca relacionades amb «curiositats de Jane Austen» poden ser: la seva relació amb el seu germà, la seva vida a Bath i els llocs on va viure, i les influències literàries en la seva obra.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz