curiositats de huelva

0 0

Huelva és una ciutat plena de curiositats que no et deixaran indiferent. Situada al sud-oest d’Espanya, aquesta ciutat andalusa té molts llocs d’interès que val la pena conèixer. Una de les coses més curioses de Huelva és la seva relació amb Cristòfor Colom. El port de la ciutat va ser el lloc on va sortir la primera expedició de Colom cap a Amèrica, i encara es pot visitar el monòlit que ho recorda.

Una altra curiositat de Huelva és el seu gran patrimoni arqueològic. La ciutat té molts jaciments arqueològics, entre els quals destaca el Conjunt Arqueològic de Turobriga, un antic poblat romà que encara es pot visitar. A més, Huelva també té molts museus que mostren la seva rica història i cultura.

Si estàs interessat en descobrir més curiositats de Huelva, pots buscar informació sobre les seves platges, com la Platja de Matalascañas, o sobre la seva gastronomia, que destaca per plats com el pescaíto fregit o el jamón ibèric. També pots buscar informació sobre les seves festes i tradicions, com la Festa de la Ria o la Fira de la Primavera.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz