curiositats de dragon ball z

0 0

Dragon Ball Z és una sèrie animada que ha captivat a nombrosos fans arreu del món. Aquest anime va ser creat per Akira Toriyama i va ser emès per primera vegada a Japó el 1989. La història segueix la vida del protagonista, Son Goku, i els seus amics mentre lluiten contra enemics poderosos per protegir el món. Hi ha moltes curiositats interessants sobre Dragon Ball Z que fan la sèrie encara més fascinant.

Una de les curiositats més rellevants és que el nom de cada personatge està relacionat amb menjar. Per exemple, «Goku» significa «arròs» en japonès, mentre que «Vegeta» és una referència a la paraula «vegetal». A més, el nom dels personatges de la raça Saiyan estan basats en la paraula «verdura» en japonès.

Una altra curiositat interessant és que la sèrie va ser influenciada per la cultura xinesa. Els personatges Saiyan, per exemple, estan basats en la llegenda del Rei Mico. Els moviments de lluita també estan basats en art marcial xinesa i japonesa.

En resum, Dragon Ball Z és una sèrie animada plena de curiositats fascinants. Des dels noms dels personatges fins a les influències culturals, aquest anime continua captivant a fans de totes les edats arreu del món.

Busqueries relacionades:

1. «Personatges de Dragon Ball Z»
2. «Història de Dragon Ball Z»
3. «Curiosit

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz