curiositats de coraline

0 0

Coraline és una pel·lícula d’animació que va ser estrenada el 2009 i que es va convertir en un èxit instantani entre els fans de l’animació i del cinema en general. Les curiositats de Coraline són moltes i diverses, i fan que aquesta pel·lícula sigui una de les més populars dels darrers anys.

Una de les curiositats més interessants de Coraline és la seva banda sonora, que va ser composta pel músic francès Bruno Coulais i que inclou cançons d’artistes com They Might Be Giants i o de la cantant russa Zhanna Bichevskaya. A més, la pel·lícula també va ser dirigida pel director de cinema Henry Selick, que també va dirigir altres clàssics de l’animació com Nightmare Before Christmas.

Una altra curiositat de Coraline és la seva estètica, que combina elements de l’animació tradicional amb tecnologia moderna de CGI per crear un món màgic i fascinant al mateix temps. Això fa que la pel·lícula sigui un veritable espectacle visual que no deixa indiferent a ningú.

Algunes de les busquedes relacionades amb les curiositats de Coraline són «Curiositats de l’estètica de Coraline», «Curiositats de la banda sonora de Coraline» i «Curiositats dels personatges de Coraline».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz