curiositats de carme laforet

0 0

Carme Laforet va ser una destacada escriptora catalana que va deixar un llegat literari incommensurable. Una de les coses més curioses de la seva vida és que va escriure la seva obra mestra, «Nada», quan només tenia 23 anys. Aquesta novel·la és considerada com una de les millors obres de la literatura espanyola del segle XX i va guanyar el Premi Nadal el 1944.

Un altra curiositat interessant sobre Carme Laforet és que va ser alumna de l’escriptor i crític literari José García Nieto. Aquesta relació va ser fonamental per a la seva carrera literària, ja que García Nieto va ser un dels seus principals mentors i la va ajudar a publicar els seus primers escrits en revistes literàries.

Les persones que estan interessades en la vida i obra de Carme Laforet poden buscar informació sobre la seva relació amb altres escriptors i artistes catalans de la seva època, com ara Mercè Rodoreda i Joan Brossa. També poden buscar informació sobre les seves altres obres literàries, com ara «La isla y los demonios» i «Al volver la esquina». Finalment, poden aprendre més sobre el seu llegat i impacte en la literatura catalana i espanyola del segle XX.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz