curiositats de breaking bad

0 0

Breaking Bad és una de les sèries més aclamades de la televisió i està plena de curiositats que fan que els fans no puguin deixar de parlar-ne. Una de les coses que fa que Breaking Bad sigui tan especial és el seu protagonista, Walter White, interpretat per Bryan Cranston, que va guanyar quatre premis Emmy per la seva actuació. Cranston també va dirigir alguns episodis de la sèrie.

Un altre aspecte interessant de Breaking Bad és la seva localització a Albuquerque, Nou Mèxic, que li dóna una atmosfera única i molt diferent a altres sèries de televisió. A més, la sèrie va ser creada per Vince Gilligan, qui havia treballat anteriorment a The X-Files, i va ser influenciat per altres sèries com The Sopranos i The Wire.

Si busques informació sobre curiositats de Breaking Bad, també podries estar interessat en les ubicacions reals de la sèrie, com el lavabo de pollo fregit que es va convertir en una parada turística popular a Albuquerque. També podríeu voler saber més sobre els efectes especials utilitzats per crear algunes de les escenes més impactants de la sèrie, com la seqüència en què un avió es precipita sobre la ciutat. Finalment, podries estar interessat en els diversos cameos de Breaking Bad, com la breu aparició de Danny Trejo com un dels empleats de Los Pollos Hermanos.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz