curiositats de brad pitt

0 0

Brad Pitt és un dels actors més famosos i reconeguts del món. A més de la seva carrera cinematogràfica, hi ha diversos fets curiosos que fan que la seva vida sigui fascinant. Una de les curiositats de Brad Pitt és que va ser el primer home que va ser escollit com a imatge de Chanel No. 5, la fragància icònica de la marca. A més, també ha estat nomenat com a l’home més sexy del món per la revista People en diverses ocasions.

Una altra curiositat de Brad Pitt és que és un gran amant de l’art. És propietari d’una gran col·lecció d’art contemporani i també és un gran mecenes d’artistes emergents. Pitt també és un gran amant de la música i ha format part de diversos projectes musicals al llarg de la seva carrera.

Si busques més informació sobre les curiositats de Brad Pitt, pots cercar sobre les seves pel·lícules més famoses, com «Thelma i Louise» o «El club de la lluita». També pots buscar informació sobre la seva vida personal, com el seu divorci amb Angelina Jolie i la seva relació amb altres celebritats. Finalment, si t’interessa la seva faceta com a artista i mecenes, pots cercar informació sobre la seva col·lecció d’art i els artistes que ha suportat al llarg dels anys.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz