curiositats de bob esponja

0 0

Bob Esponja és una sèrie animada que ha aconseguit captivar a nens i adults per igual. Aquesta divertida esponja de mar i els seus amics de Fons Bikini han estat protagonistes de nombroses aventures en les profunditats del mar. Si ets un fan de la sèrie, segurament et preguntaràs quines són les curiositats de Bob Esponja.

En primer lloc, has sabut que el nom complet de Bob Esponja és Bob Esponja Pantalons Quadrats? A més, la sèrie va ser creada per Stephen Hillenburg, un biòleg marí que es va inspirar en les criatures del fons del mar per crear els personatges. També és curiós que la veu de Bob Esponja en anglès la posa un home, Tom Kenny, i que la sèrie ha estat doblada en més de 50 idiomes.

A més de les curiositats de Bob Esponja, segurament també t’interessarà saber quins són els millors capítols de la sèrie, o quines són les frases més divertides dels personatges. Així mateix, si vols conèixer més sobre els personatges secundaris de la sèrie, com ara Patrici Estrella o Calamardo, també pots buscar informació sobre ells.

En resum, les curiositats de Bob Esponja són moltes i variades, i si ets un fan de la sèrie segurament trobaràs molt interessant conèixer-ne més sobre ella. No dubtis a buscar informació

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz