curiositats d’abba

0 0

Abba és un dels grups més icònics de la música pop dels anys 70 i 80. El grup està format per quatre membres suecs: Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson i Anni-Frid Lyngstad. El nom del grup sorgeix de les inicials dels noms dels membres. Els seus èxits van des de Dancing Queen fins a Waterloo, i el seu estil musical ha influït en molts artistes posteriors.

Una de les curiositats d’Abba és que el seu nom no va ser escollit per ells mateixos, sinó que va sorgir de l’acronim dels seus noms. A més, el grup va ser un dels primers en utilitzar efectes especials en els seus concerts, com ara llums de discoteca i pirotècnia. També van ser pioners en la creació de videoclips, i van ser els primers en utilitzar la tecnologia de la pantalla verda per aconseguir efectes visuals més impactants.

Algunes de les cerques relacionades amb curiositats d’Abba són: «Abba curiositats de les lletres de les seves cançons», «Abba curiositats dels seus vestits», «Abba curiositats dels seus concerts».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz