curiositats charlie i la fàbrica de xocolata

0 2

Charlie i la fàbrica de xocolata és una pel·lícula clàssica que ha captivat a públics de totes les edats durant dècades. Dirigida per Tim Burton, la pel·lícula està plena de curiositats i detalls interessants que fan que els espectadors la considerin una obra mestra.

Una de les curiositats més interessants de Charlie i la fàbrica de xocolata és que la fàbrica realment existeix! Situada a Munich, Alemanya, la fàbrica és propietat de la companyia de xocolata Nestlé i ofereix visites guiades per als visitants. Un altre detall interessant és que els nombs dels personatges de la pel·lícula estan basats en llaminadures i dolços, com ara Augustus Gloop, Veruca Salt i Violet Beauregarde.

Si estàs interessat en curiositats relacionades amb Charlie i la fàbrica de xocolata, aquí tens algunes cerques relacionades: «Curiositats sobre la pel·lícula Charlie i la fàbrica de xocolata», «Llocs de la vida real que van inspirar la pel·lícula Charlie i la fàbrica de xocolata» i «Detalls ocults a Charlie i la fàbrica de xocolata que potser no coneixies».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz