crassula ovata

0 0

El Crassula ovata és una planta suculenta de la família Crassulaceae originària de l’Àfrica del Sud. També és coneguda com a «arbre de jade» o «planta de la fortuna». Aquesta planta té un tronc gruixut i carnós, amb fulles arrodonides i verdes que poden adquirir tons vermellencs en condicions de llum adequades. A més, produeix petites flors blanques o roses a l’estiu.

El Crassula ovata és una planta fàcil de cuidar i és molt popular com a planta d’interior. Necessita una exposició lluminosa però sense rebre llum directa del sol, i és important no regar-la en excés per evitar que les arrels es pudreixin. A més, es pot propagar fàcilment a través de fulla o tall. Aquesta planta també es pot cultivar a l’aire lliure en zones amb climes càlids i secs.

Algunes de les busquedes relacionades amb el Crassula ovata són: «com cuidar un Crassula ovata», «propagació del Crassula ovata» i «Crassula ovata varietats». A més, molts amants de les plantes també busquen informació sobre com fer bons dissenys de jardins amb suculentes, entre les quals el Crassula ovata pot ser una opció interessant.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz