cotoneaster horitzontals

0 0

El Cotoneaster horitzontals és una planta ornamental que es caracteritza per la seva forma horitzontal, que la fa ideal per a decorar murs, terrasses o jardins. Aquesta espècie és originària d’Àsia i pertany a la família de les Rosàcies. El seu nom comú prové dels seus fruits, que són petites baies vermelles que s’assemblen a les codonyes.

Aquest arbust té una altura d’entre 60 i 90 cm i una amplada d’uns 2 metres. La seva floració es produeix a la primavera i les seves flors són petites i blanques. Els seus fruits apareixen a l’estiu i poden ser de diferents colors, depenent de la varietat. A més, el Cotoneaster horitzontals és una planta que requereix poca atenció i manteniment, cosa que la fa ideal per a aquells que no tenen massa temps per dedicar al jardí.

Algunes de les busquedes relacionades amb el Cotoneaster horitzontals són: «com cuidar el Cotoneaster horitzontals», «varietats de Cotoneaster horitzontals» i «com plantar Cotoneaster horitzontals». Si estàs interessat en aquesta planta, és important que investiguis sobre les seves necessitats i requeriments per garantir el seu creixement i desenvolupament adequats.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz