cornus alba

0 0

El Cornus alba, també conegut com a corbater blanc, és una espècie d’arbust que pertany a la família Cornaceae. Aquesta planta és originària de les regions septentrionals d’Europa i Àsia, i és molt apreciada per la seva bellesa ornamental i la seva resistència als climats freds. El Cornus alba és un arbust caducifoli que pot arribar a mesurar fins a 3 metres d’alçada. Les seves fulles són ovalades i de color verd fosc, i es tornen de color vermell brillant a la tardor. El Cornus alba té unes flors petites i blanques que apareixen a principis de l’estiu, i uns fruits negres que es desenvolupen a la tardor.

El Cornus alba és un arbust molt popular en jardineria, ja que és fàcil de mantenir i té una gran capacitat per adaptar-se a diferents tipus de sòls i climes. A més, la seva bellesa ornamental fa que sigui una planta ideal per a la decoració de jardins, parcs i zones verdes. Si vols comprar Cornus alba, pots trobar-lo en moltes botigues especialitzades en jardineria i en línia. També pots trobar informació detallada sobre aquesta planta i les seves característiques en diferents llocs web especialitzats en jardineria i plantes.

Algunes de les busquedes relacionades amb el Cornus alba són «com plantar Cornus alba», «com cuidar el Cornus alba» i «varietats de Cornus

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz