convolvulus cneorum

0 0

El Convòlvul cneòrum és una planta arbustiva ornamental de fulla perenne que pertany a la família Convolvulaceae. Aquesta planta es caracteritza per les seves fulles grises i peludes i les seves flors blanques i aromàtiques que apareixen a la primavera i l’estiu. A més a més, el Convòlvul cneòrum és una planta fàcil de mantenir i ideal per a jardins de clima temperat i mediterrani.

Aquesta planta requereix sol directe i un sòl ben drenat i no tolera el fred extrem. El seu creixement és lent, però una vegada establerta, el Convòlvul cneòrum pot arribar a ser un arbust compacte i atractiu. A més a més, les seves flors són una font d’aliment per a les abelles i altres insectes pol·linitzadors, el que fa que sigui una planta important per a la biodiversitat del nostre entorn. Si busques un arbust ornamental de fàcil manteniment i atractiu, el Convòlvul cneòrum és una opció excel·lent per al teu jardí.

Algunes de les cerques relacionades amb el Convòlvul cneòrum són: «com plantar Convòlvul cneòrum», «cures del Convòlvul cneòrum», «varietats de Convòlvul cneòrum».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz