coneixes el drago de canàries

0 0

Coneixes el Drago de Canàries? Aquest arbre icònic, conegut com a Drac Comú, és el símbol de l’illa de Tenerife i és un dels arbres més vells del món, amb més de 1000 anys. El Drago de Canàries és un arbre que es troba exclusivament a les illes Canàries i és considerat com una espècie endèmica. Aquesta espècie d’arbres és famosa per la seva forma peculiar i per les seves propietats medicinals.

El Drago de Canàries és un arbre que es caracteritza per la seva forma peculiar, amb un tronc massís i ramificacions que s’estenen cap a fora en forma de paragües. Aquest arbre és un dels més vells del món i es considera que pot arribar a viure fins a 600 anys. El Drago de Canàries és un arbre molt important per als habitants de les illes Canàries i és un símbol de la seva cultura i identitat.

Algunes de les busquedes relacionades amb «Coneixes el Drago de Canàries» són: «Drago Milenario» (el Drago de 1000 anys), «Drago Comú» (nom científic de l’arbre), «Llegendes del Drago» (relats populars sobre l’arbre i la seva història), «Parc Nacional del Teide» (àrea protegida on es troba el Drago de Canàries), «Turisme a Tenerife» (una de les principals atraccions turístiques de l’illa).

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz