com trobar un ditto Pokémon go

0 2

Per trobar un Ditto a Pokémon Go, primer de tot hauràs de saber quins són els Pokèmons que poden transformar-se en Ditto. Aquests Pokèmons són: Pidgey, Rattata, Zubat, Magikarp, Sentret, Hoothoot, Yanma, Remoraid, Whismur, Gulpin, Numel, Bidoof, Foongus i Venipede.

Una vegada sàpigues quins Pokèmons poden ser Ditto, hauràs de capturar-los i esperar que es transformin. Ditto és un Pokèmon raro i la seva transformació no és instantània, així que hauràs de tenir paciència. També pots mirar a les xarxes socials com Facebook o Twitter per veure si hi ha alguna comunitat local que comparteixi la seva ubicació de Ditto.

En resum, per trobar un Ditto a Pokémon Go, hauràs de capturar Pokèmons que poden transformar-se en Ditto i esperar a que es transformin. També pots buscar en xarxes socials o comunitats locals per obtenir ajuda addicional.

Algunes busquedas relacionades amb «com trobar un ditto Pokémon go» poden ser: «on trobar Pokèmons que es poden transformar en Ditto», «com saber si un Pokèmon és Ditto» i «com augmentar les meves possibilitats de trobar un Ditto a Pokémon Go».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz