com saber si una planta necessita aigua o sobra

0 0

Per saber si una planta necessita aigua o en té sobra, cal observar-la amb deteniment i prestar atenció a diferents indicadors que ens poden donar pistes sobre les seves necessitats hídriques. El primer que hem de fer és comprovar si la terra està seca o humida. Si la superfície està seca al tacte, probablement la planta necessita aigua. Si, en canvi, està humida, és possible que estiguem regant-la en excés.

Una altra manera de saber si la planta necessita aigua és observar les fulles. Si estan caigudes o més aviat toves, pot ser que necessitin més aigua. Si, en canvi, estan ben erectes i fermes, és possible que en tinguin prou. També és important vigilar si les fulles estan marrons o grogues, ja que això pot ser un signe de falta d’aigua o d’un excés de sol.

En resum, per saber si una planta necessita aigua o en té sobra, cal observar la superfície de la terra, la postura i la coloració de les fulles, i ajustar el reg amb prudència.

Algunes busquedes relacionades amb com saber si una planta necessita aigua o sobra podrien ser: «com regar les plantes de manera adequada», «signes de falta o excés d’aigua en les plantes» o «com cuidar les plantes d’interior».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz