com saber si falta aigua a un arbre

0 0

Per saber si un arbre necessita aigua, és important observar les seves fulles i la seva aparença general. Si les fulles estan ofegades i caigudes, o si els brots s’estan tornant marrons i secs, pot ser un indicador que l’arbre no està rebent prou aigua. També es pot comprovar el sòl al voltant de l’arbre per veure si està sec o humit. Si el sòl està sec fins a una profunditat de 5 a 6 centímetres, llavors l’arbre necessita aigua.

Per mantenir els arbres sans i forts, és important regar-los regularment, especialment durant els mesos d’estiu o en temps de sequera. També es pot afegir una capa de mulch al voltant dels arbres per ajudar a retenir la humitat del sòl. Si es té dubtes sobre com regar els arbres o com mantenir-los sans i forts, es pot consultar amb un professional en jardineria o en arboricultura.

Algunes cerques relacionades amb «com saber si falta aigua a un arbre» podrien incloure «com regar els arbres», «quanta aigua necessiten els arbres» i «com mantenir els arbres sans en temps de sequera».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz