com reproduir el cactus orelles de mickey o opuntia fàcilment

0 0

Si vols reproduir el cactus orelles de Mickey o Opuntia fàcilment, primer hauràs de tenir en compte que aquestes plantes es reprodueixen per esqueixos. El millor moment per fer-ho és a la primavera o a l’estiu, quan la planta està en plena activitat de creixement.

Per a obtenir un esqueix, talla una branca de la planta de mida adequada, assegurant-te que té almenys un parell de fulles. Deixa que la branca es sequi durant uns dies, després enterra-la en una maceta amb terra ben drenada i humida. Col·loca la maceta en un lloc lluminós, però no directament sota el sol, i manté-la humida fins que la planta comenci a créixer.

Per reproduir el cactus orelles de Mickey o Opuntia fàcilment, asegura’t que la planta estigui sana i ben establerta abans de fer el tall. Això assegurarà que l’esqueix arrela bé i creixi fort.

Algunes busquedes relacionades amb «com reproduir el cactus orelles de Mickey o Opuntia fàcilment» poden ser «cómo cuidar el cactus orelles de Mickey», «com plantar el cactus Opuntia» i «com prevenir malalties en el cactus orelles de Mickey».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz