com regar un bonsai

0 0

Com regar un bonsai és una tasca crucial per mantenir-lo sa i viu durant molts anys. A l’hora de regar un bonsai, és important tenir en compte algunes recomanacions per no perjudicar les arrels ni les fulles. En primer lloc, cal utilitzar aigua de pluja, aigua de font o aigua de bassa, mai aigua del rentaplats o aigua amb clor. A més a més, no es pot regar el bonsai amb massa aigua, ja que això pot provocar la pudrició de les arrels. És preferible regar-lo amb poc aigua i amb freqüència, per mantenir la humitat adequada del substrat.

Per altra banda, és important no regar el bonsai durant les hores de sol, ja que les fulles poden cremar-se a causa de la calor. També és important no deixar mai la terra seca, ja que això pot provocar la mort del bonsai. Per controlar la humitat del substrat, es pot utilitzar un higròmetre o bé comprovar la humitat del substrat amb els dits. En resum, per regar un bonsai de manera adequada, cal utilitzar aigua de qualitat, regar poc i amb freqüència i mantenir la humitat adequada del substrat.

Algunes busquedes relacionades amb com regar un bonsai podrien ser «com cuidar un bonsai», «com transplantar un bonsai» i «com podar un bonsai».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz