com regar suculentes en testos sense drenatge

0 0

Si vols regar les teves suculentes en testos sense drenatge, és important que tinguem en compte alguns consells per evitar problemes com la pudrició de les arrels. En primer lloc, hem de seleccionar un substrat adequat i afegir-li un 30% de sorra per millorar el drenatge. Un cop plantades les suculentes, és important no regar-les en excés i deixar que el substrat s’assequi completament entre regades.

Per evitar que l’aigua s’acumuli en el fons del test, és recomanable col·locar una capa de pedres o grava a la base del test per facilitar el drenatge. També podem optar per regar les suculentes amb un compte-gotes o una ampolla amb forats petits per evitar regar en excés. Seguint aquests consells, podrem gaudir d’unes suculentes saludables i ben hidratades.

Algunes busquedes relacionades amb com regar suculentes en testos sense drenatge podrien ser «com evitar la pudrició de les arrels en suculentes sense drenatge», «com regar suculentes en testos sense forats» o «substrat adequat per suculentes en testos sense drenatge».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz