com preparar la terra per a la sembra

0 0

Per preparar la terra per a la sembra, primer cal conèixer el tipus de sòl que tenim i les necessitats de la planta que volem sembrar. En general, és important eliminar les males herbes i remoure bé la terra per airejar-la i treure les pedres i altres obstacles. També és recomanable afegir compost o altres nutrients al sòl per millorar la seva fertilitat i propiciar un bon creixement de la planta.

Per aconseguir una terra ben preparada per a la sembra, també és important planificar bé el moment de fer-ho. En general, és millor sembrar en època de primavera o tardor, quan les temperatures són més suaus i la pluja ajuda a hidratar el sòl. Cal tenir en compte que cada planta té les seves pròpies necessitats en termes de profunditat i espai entre plantes, per la qual cosa cal informar-se bé abans de sembrar.

Algunes busquedes relacionades amb com preparar la terra per a la sembra podrien ser «com afegir compost a la terra», «com escollir el millor moment per sembrar» o «com eliminar les males herbes de la terra».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz