com podar un poto

0 0

Per podar un poto, primerament has de tenir en compte que aquesta planta és una espècie tropical que necessita d’un clima càlid i humit per créixer. Així doncs, és important que l’ubicació de la planta sigui adequada i que rebi la quantitat de llum i aigua necessària.

Un cop hagis comprovat que la planta està ben situada, pots començar a podar les fulles i les tiges que estiguin malmeses o que hagin perdut el color verd característic. Per fer-ho, utilitza unes tisores de poda ben afilades i talla les fulles o tiges a prop de la base.

És important que no tallis més d’un terç de la planta perquè això podria afectar el seu creixement i salut. També és recomanable que netegis les tisores amb alcohol després de cada tall per evitar la propagació de malalties.

Algunes de les busquedes relacionades amb com podar un poto podrien ser: «com cuidar un poto», «com fer créixer un poto», «com evitar que un poto es mori». En general, aquestes cerques estan destinades a aquelles persones que vulguin aprendre a cuidar millor aquesta planta tan popular i decorativa.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz