com podar un llimoner jove en test

0 0

Per poder obtenir un llimoner sa i amb una bona producció de fruita, és important fer una poda adequada. En el cas d’un llimoner jove en test, la poda hauria de fer-se en el moment de la transplantació o en els primers anys de vida de l’arbre.

Per començar, és important eliminar totes les branques que creixen cap a dins de l’arbre o que estiguin danyades o malaltes. Això ajudarà a que la llum pugui arribar a totes les parts de l’arbre i a que la circulació de l’aire sigui més adequada. També és important tallar les branques que creixen cap a baix, ja que aquestes poden afectar la forma i la salut de l’arbre.

En segon lloc, és important realitzar una poda de neteja, eliminant les branques mortes o que no tenen futur. Això ajuda a que l’arbre pugui concentrar les seves energies en les branques més importants i a que el creixement sigui més equilibrat.

En resum, la poda del llimoner jove en test ha de centrar-se en eliminar les branques que no són necessàries i que poden afectar la salut de l’arbre, així com en mantenir la forma adequada per a un bon creixement i producció de fruita.

Algunes busquedas relacionades amb com podar un llimoner jove en test podrien ser:
– Com fer la poda d’un llimoner jove en test per obtenir una bona

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz