com plantar xiprers

0 0

Si vols plantar xiprers al teu jardí, has de tenir en compte diversos factors per garantir que creixin ben forts i sans. En primer lloc, és important escollir una zona assolellada i ben drenada, ja que aquests arbres no toleren l’excés d’aigua. També és recomanable preparar el terreny amb antelació, afegint-hi compost i altres nutrients per millorar la seva fertilitat.

Un cop tinguis el terreny ben preparat, pots començar a plantar els xiprers. Escull plantes saludables i joves, i fes un forat ample i profund per a cada una d’elles. Col·loca la planta al forat i omple’l amb terra, prement amb fermesa per assegurar-te que la planta estigui ben fixada. Finalment, rega les plantes amb moderació i cobreix el sòl amb una capa de palla per evitar que es dessugi.

Algunes de les busquedes relacionades amb com plantar xiprers són: «com cuidar els xiprers», «què fer si els xiprers es posen grocs» i «com podar els xiprers». Amb aquestes respostes, podràs assegurar-te que els xiprers del teu jardí creixen forts i sans, i que llueixen espectaculars durant tot l’any.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz