com plantar una planta de pastanaga

0 0

Per plantar una planta de pastanaga s’ha de seguir unes quantes pautes per assegurar una bona collita. En primer lloc, s’ha de triar un lloc assolellat i ben drenat per a la plantació. Després, s’ha de preparar el terreny, afegint-hi compost o altres nutrients si cal. A continuació, s’ha de plantar les llavors a una profunditat d’aproximadament 1 cm i deixar una separació d’uns 10 cm entre les plantes. Finalment, s’ha de mantenir el sòl humit i eliminar les males herbes que puguin competir amb les pastanagues per aigua i nutrients.

Per aconseguir una collita de pastanagues òptima, és important tenir en compte algunes altres qüestions. En primer lloc, s’ha de vigilar la temperatura del sòl i evitar plantar les llavors quan encara fa fred. També és important evitar l’excés d’aigua, ja que això pot causar la podridura de les arrels. Finalment, s’ha de mantenir el terreny ben airejat per evitar problemes de fungues i altres malalties.

Algunes busquedes relacionades amb «com plantar una planta de pastanaga» podrien ser «quan plantar pastanagues», «com cuidar les pastanagues», o «com prevenir malalties en les pastanagues».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz