com plantar un cactus sense arrel

0 0

Per plantar un cactus sense arrel, és important seguir uns passos per garantir la seva supervivència. El primer pas és triar un cactus sa i ferm, sense malalties ni plagues. Després, cal deixar-lo reposar durant uns dies perquè cicatritzi la ferida de tallar-lo de la planta mare.

El següent pas és preparar un substrat adequat, que hauria de contenir una mescla de sorra i terra per a cactus. Una vegada que el substrat estigui llest, col·loca el cactus sense arrel en el centre i cobreix-lo amb el substrat. No cal regar-lo immediatament, ja que el cactus no té arrels per absorbir l’aigua.

Per a un millor èxit, és important mantenir el cactus en una zona ben il·luminada i amb una humitat ambient baixa. Després de diverses setmanes, el cactus hauria de començar a desenvolupar arrels i, en aquest moment, ja es pot començar a regar amb moderació.

Algunes cerques relacionades amb com plantar un cactus sense arrel són: «com cuidar un cactus sense arrel», «com fer créixer un cactus sense arrel», «què fer si el meu cactus sense arrel no arrela».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz