com plantar llavors en un test

0 0

Per plantar llavors en un test, el primer pas és triar el substrat adequat. Aquest ha de ser ric en nutrients i ben drenat per a que les llavors germinin amb èxit. Un cop triat el substrat, s’ha de preparar el terreny, eliminant les males herbes i afegint compost o altres fertilitzants naturals. Després, es planten les llavors a una profunditat que depèn de la grandària de cada espècie. És important que les llavors estiguin ben separades per evitar la competència entre elles i que es reguin amb freqüència per mantenir el substrat humit.

Per aconseguir una millor germinació, es recomana fer una pregerminació de les llavors. Això consisteix a deixar-les en remull en aigua durant unes hores o bé plantar-les en un substrat humit i deixar-les en un lloc càlid i lluminós fins que germinin.

Algunes busquedes relacionades amb com plantar llavors en un test podrien ser: «com fer un test de llavors», «com preparar el substrat per a la germinació de llavors» i «com cuidar les plantes que han nascut d’un test de llavors».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz