com plantar bulbs

0 0

Per començar a plantar bulbs és important escollir el lloc adequat per a la seva plantació. Els bulbs necessiten un espai amb bones condicions de llum, humitat i ventilació. Un terreny ben drenat serà clau per a la supervivència dels bulbs, ja que aquests són propensos a la podridura. Abans de plantar els bulbs, és important preparar el terreny, eliminant les males herbes i afegint compost per millorar la fertilitat del sòl.

Per plantar els bulbs, s’ha de fer un forat amb la profunditat adequada, que hauria de ser el doble de la mida del bulb. Es recomana posar una capa de sorra en el fons del forat per millorar el drenatge. Després, es col·loca el bulb en el forat, amb la punta cap amunt, i es cobreix amb terra. Finalment, s’ha d’afegir una capa de cobertura, com ara palla o llenya, per mantenir la humitat i protegir els bulbs del fred.

Algunes de les busquedes relacionades amb com plantar bulbs són: «com escollir els bulbs adequats per a la meva zona», «com cuidar els bulbs durant la seva floració» i «com guardar els bulbs després de la floració».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz