com penjar el clavell de l’aire

0 0

Penjar el clavell de l’aire és una tasca senzilla que pot donar un toc de vida a qualsevol espai. El primer pas és triar un lloc adequat per a la planta, on pugui rebre llum solar indirecta i no estigui exposada a corrents d’aire. Després, s’ha de seleccionar una maceta que sigui prou gran perquè les arrels de la planta puguin créixer, i que tingui forats al fons perquè el líquid excessiu pugui drenar-se. Un cop triada la maceta, s’ha d’omplir amb terra de qualitat i fer un forat en el centre per a la planta.

A continuació, s’ha de retirar la planta del recipient anterior i netejar-ne les arrels amb aigua. Després, s’ha de col·locar la planta al centre de la nova maceta i omplir els buits amb més terra fins a arribar a la superfície. Finalment, s’ha de penjar la planta amb una corda o un ganxo des del sostre o una biga, assegurant-se que estigui ben subjecta. Amb aquests senzills passos, penjar el clavell de l’aire és una tasca fàcil i gratificant per a qualsevol amant de les plantes.

Algunes de les cerques relacionades amb «com penjar el clavell de l’aire» són «com cuidar el clavell de l’aire», «varietats de clavell de l’aire» i «on comprar plantes de clavell de l’aire».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz