com motivar-se per entrenar

0 0

Moltes vegades ens costa trobar la motivació per entrenar, sobretot quan estem cansats o no tenim ganes de fer res. Però la veritat és que l’exercici físic és fonamental per mantenir una vida saludable i plena. Per això, aquí t’explico algunes maneres de motivar-te per entrenar.

En primer lloc, és important que trobis activitats que t’agradin i que et facin sentir bé. Si no t’agrada anar al gimnàs, pots provar de fer ioga, córrer per la muntanya o ballar. El que sigui que et motivi i t’engresqui. Així, cada vegada que vagis a entrenar, estaràs esperant amb ganes de fer-ho.

D’altra banda, recorda que els beneficis de l’exercici són molts i variats: millora la salut cardiovascular, ajuda a controlar el pes, redueix l’estrès i millora l’estat d’ànim. Així que, pensa en tots aquests avantatges cada vegada que pensis en no anar a entrenar. Finalment, pots buscar un company o companya d’entrenament per motivar-te mútuament i fer-ho més divertit.

Algunes busquedes relacionades amb com motivar-se per entrenar podrien ser: «com motivar-se per anar al gimnàs», «com trobar la motivació per fer esport» i «com mantenir la constància en l’exercici físic».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz