com madurar kiwis

0 0

Per madurar kiwis de manera adequada, és important tenir en compte diverses recomanacions per aconseguir una fruita sana i dolça. En primer lloc, és important comprar kiwis en un estat de maduresa adequat, ja que si estan verds, trigarà més temps a madurar. Un cop comprats, els kiwis es poden madurar a temperatura ambient durant uns dies fins que s’ablandin lleugerament al tacte. Si es vol accelerar el procés, es poden posar en una bossa de paper al costat d’una poma o plàtan, ja que aquests alliberen gasos que ajuden a madurar la fruita. Un cop madurs, es poden mantenir a la nevera durant uns dies més.

Per aconseguir kiwis més dolços, també es pot optar per deixar-los madurar fins que estiguin ben tous i amb la pell lleugerament arrugada. Això indicarà que el sucre s’ha concentrat i que estan en el seu punt més dolç. També es pot provar a madurar-los sota la llum del sol durant unes hores, ja que això ajuda a concentrar els sucres. En qualsevol cas, és important no deixar-los massa temps, ja que es poden acabar descomponint.

Algunes busquedes relacionades amb com madurar kiwis podrien ser «com accelerar la maduració dels kiwis», «com saber si un kiwi està madur» o «com conservar kiwis madurs».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz