com fer un substrat per a cactus

0 0

Per a fer un substrat adequat per als cactus, necessitaràs una combinació de materials que proporcionin una bona capacitat de drenatge i retenció d’aigua. La mescla ideal inclou sorra, perlita, vermiculita i terra per a cactus. La sorra i la perlita proporcionen una bona drenatge, mentre que la vermiculita i la terra per a cactus retenen l’aigua necessària per als cactus.

Per a preparar el substrat, mescla les diferents parts en una proporció de 1:1:1:1. Assegura’t que els materials estiguin ben barrejats i que no hi hagi grumolls de terra. Abans d’utilitzar el substrat, humiteja’l lleugerament per ajudar a estabilitzar-lo.

És important recordar que els cactus prefereixen un substrat sec, per la qual cosa és important no regar-los en excés. També és important proporcionar-los una llum adequada i no exposar-los a temperatures extremes.

Algunes busques relacionades amb «com fer un substrat per a cactus» poden incloure «com cuidar els cactus», «com fer una maceta per a cactus» i «com propagar els cactus».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz