com fer un mini hivernacle

0 0

Si vols tenir un mini hivernacle a casa teva, aquí tens algunes idees senzilles per construir-lo tu mateix. En primer lloc, necessitaràs un recipient transparent, com ara una gerra, una botella o una capsa de plàstic, on puguis plantar les teves plantes. A continuació, hauràs de fer uns forats a la part superior perquè pugui passar l’aire, i a la part inferior perquè pugui sortir l’excés d’aigua. També pots posar-hi una petita taula per sostenir el recipient.

Per aconseguir la temperatura adequada, pots col·locar el mini hivernacle en un lloc on rebi molta llum solar, però que no estigui exposat directament als raigs del sol durant tot el dia. Així, podràs mantenir una temperatura càlida i humida que afavorirà el creixement de les teves plantes. No oblidis regar-les amb freqüència i vigilant l’humitat del sòl.

Algunes idees de cerca relacionades amb com fer un mini hivernacle són: materials per construir un mini hivernacle, com cuidar les plantes dins un mini hivernacle, i com decorar el mini hivernacle per aconseguir un ambient acollidor.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz