com fer un herbicida casolà amb lleixiu

0 0

Si vols saber com fer un herbicida casolà amb lleixiu, aquí tens la resposta: necessitaràs lleixiu, aigua i sabó. Mescla el lleixiu amb aigua en una proporció de 1:10, és a dir, una part de lleixiu per deu parts d’aigua. Afegeix-hi una mica de sabó líquid per fer que la solució sigui més adherent. A continuació, posa la solució en una ampolla amb espraiador i aplica-la directament sobre les males herbes. Aquesta solució és eficaç per a la majoria de les males herbes i també és una opció més ecològica que els herbicides comercials.

Si estàs buscant altres formes de fer herbicides casolans, també pots provar de mesclar vinagre i sal o bicarbonat de sodi i vinagre. A més, si vols evitar les males herbes en primer lloc, pots plantar plantes que les repel·leixin, com ara la menta o el romaní.

Algunes busquedes relacionades amb com fer un herbicida casolà amb lleixiu podrien incloure «alternatives naturals als herbicides comercials», «com fer herbicides casolans efectius» i «com controlar les males herbes de forma no tòxica».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz