com fer quilòmetres en Pokémon Go sense moure’t

0 4

Per als jugadors de Pokémon Go, existeix una manera de fer quilòmetres sense moure’t del teu lloc actual. Això es coneix com a «com fer quilòmetres en Pokémon Go sense moure’t». Hi ha diverses maneres de fer-ho, com ara utilitzar aplicacions de tercers o aprofitar les funcions del propi joc.

Una de les maneres més senzilles de fer quilòmetres sense moure’t a Pokémon Go és utilitzant la funció de sincronització dels passos amb la salut del teu dispositiu mòbil. Això permet que el joc compti els teus passos sense haver de moure’t físicament. També pots utilitzar aplicacions de tercers que simulin els teus moviments, però això pot ser considerat trampa i podries ser sancionat pel joc. En definitiva, si vols fer quilòmetres sense moure’t a Pokémon Go, és millor fer-ho de manera legal i utilitzant les funcions del propi joc.

Algunes busquedas relacionades amb «com fer quilòmetres en Pokémon Go sense moure’t» podrien ser: «aplicacions per fer quilòmetres en Pokémon Go», «com sincronitzar passos en Pokémon Go» i «com fer quilòmetres sense caminar en Pokémon Go».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz