com fer perquè la terra no es posi dura

0 0

Per aconseguir que la terra no es posi dura és important seguir algunes pràctiques que ajudaran a mantenir-la en un estat òptim per al cultiu. En primer lloc, és important assegurar-se que la terra estigui ben humida abans de començar a plantar. Això es pot aconseguir regant la terra uns dies abans o utilitzant un sistema d’irrigació adequat.

Un altre aspecte important és evitar la compactació de la terra. Això es pot fer evitant caminar sobre la zona on es plantarà o utilitzant eines de jardineria adequades per preparar el sòl. També és important afegir substrats com compost o material orgànic per millorar la qualitat de la terra i evitar que es posi dura.

En resum, per evitar que la terra es posi dura és important mantenir-la humida, evitar la compactació i afegir substrats per millorar la qualitat del sòl.

Algunes de les busquedes relacionades amb com fer perquè la terra no es posi dura poden ser: «com millorar la qualitat de la terra», «com evitar la compactació del sòl» i «com preparar la terra per al cultiu».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz