com fer partides privades a fortnite sense codi de creador

0 4

Per fer partides privades a Fortnite sense codi de creador, primer cal que tu o una altra persona creï una partida privada. Això es pot fer des de la pantalla de selecció de mode de joc. Un cop dins, selecciona la icona de «Personalitzar» a la part inferior dreta de la pantalla. A partir d’aquí, podràs configurar les opcions de la partida a la teva elecció. Per convidar amics, hauràs de compartir el codi de la partida amb ells a través de Discord, xat de veu o altres mitjans.

Si vols fer partides privades a Fortnite sense codi de creador, també pots unir-te a comunitats de Discord o grups de Facebook dedicats a organitzar partides privades. Així podràs conèixer altres jugadors que vulguin jugar partides privades i compartir els codis de les teves partides.

Algunes altres cerques relacionades amb «com fer partides privades a Fortnite sense codi de creador» inclouen «com unir-se a partides privades a Fortnite», «com convidar amics a partides privades a Fortnite» i «com configurar opcions de partida a Fortnite».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz