com fer insecticida de nicotina

0 0

Si busques una manera efectiva i econòmica de combatre les plagues de jardí, pots provar de fer insecticida de nicotina. Aquesta solució és fàcil de preparar i pot ser eficaç contra una gran varietat de plagues d’insectes. Per fer un insecticida de nicotina, necessitaràs tabac en fulles o en cigarrets, aigua i sabó insecticida.

Per començar, talla o tritura el tabac fins que quedi en trossos petits. Fes bullir aigua suficient per cobrir el tabac i deixa-ho reposar durant una nit. Al matí, filtra la barreja i afegeix-hi una cullerada de sabó insecticida. Això ajudarà a dispersar la solució i a fer-la més efectiva. Ja tens el teu insecticida de nicotina llest per fer front a les plagues del teu jardí.

Algunes busquedes relacionades amb com fer insecticida de nicotina poden ser «beneficis i inconvenients de l’insecticida de nicotina», «com fer insecticida de nicotina a partir de fulles de tabac» i «com aplicar insecticida de nicotina en les plantes del jardí». Aquestes preguntes són comunes entre aquells que busquen una manera natural de combatre les plagues en el seu jardí.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz