com fer geometry dash a scratch

0 4

Com fer Geometry Dash a Scratch

Si vols crear un joc de plataformes des de zero, Geometry Dash és una opció popular. Amb Scratch, la plataforma de programació visual, pots crear el teu propi joc de Geometry Dash. Per fer-ho, primer necessites familiaritzar-te amb la interfície de Scratch i les seves eines. Després, pots crear els personatges i les plataformes del joc, així com les regles per a la jugabilitat.

Per crear els personatges i les plataformes, pots utilitzar la funció de dibuix de Scratch per a crear les imatges. Pots utilitzar també la funció de programació per a crear les regles del joc, com ara la gravetat, la velocitat i els moviments del personatge. Finalment, pots afegir música i efectes de so per a fer el joc més divertit.

Algunes de les cerques relacionades amb com fer Geometry Dash a Scratch inclouen «tutorial de Geometry Dash a Scratch», «exemples de jocs de Geometry Dash a Scratch» i «com fer un nivell de Geometry Dash a Scratch». Amb aquestes cerques, podràs trobar més informació i recursos per a ajudar-te a crear el teu propi joc de Geometry Dash a Scratch.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz