com fer esqueixos de la flor de pasqua

0 0

Per fer esqueixos de la flor de pasqua es recomanable seguir uns senzills passos per aconseguir un resultat òptim. Primerament, s’ha de tallar la flor de pasqua a la mida adequada, que ha de ser d’uns 10-15 cm. Després, es pot retirar la part inferior de les fulles per tal de deixar només la part superior, la que té el color característic. Un cop fet això, s’ha de prendre la flor amb les dues mans i esquixar-la amb suavitat fins que es trenquin les fibres interiors dels tallos, que són les que donen el característic efecte esqueixat.

Per aconseguir un millor resultat, es recomanable fer els esqueixos de la flor de pasqua en un lloc fresc i sec, ja que això ajudarà a que les fibres dels tallos es trenquin amb més facilitat. També es pot utilitzar una eina especial per a esqueixar flors, que es pot trobar en botigues especialitzades en jardineria.

Algunes busquedas relacionades amb «com fer esqueixos de la flor de pasqua» podrien ser: «com cuidar la flor de pasqua», «com fer que la flor de pasqua duri més temps» o «com decorar amb la flor de pasqua».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz