com fer esqueixos de ficus en aigua

0 0

Els esqueixos de ficus són una forma fàcil i efectiva de propagar aquesta planta. Per fer esqueixos de ficus en aigua, primer haurem de tallar un tros de branca de la planta, preferiblement amb una longitud de 10 a 15 cm i unes 2 o 3 fulles. Després, haurem de treure les fulles de la part inferior de la branca i deixar només les superiors. A continuació, haurem d’introduir la branca en un recipient amb aigua i deixar-la en un lloc amb llum indirecta. Després de 3 o 4 setmanes, la branca hauria de començar a fer arrels i ja podríem trasplantar-la a un test o maceta.

Fer esqueixos de ficus en aigua és una forma senzilla i efectiva de propagar aquesta planta. A més, aquest mètode és ideal per aquells que no tenen massa experiència amb jardineria. Per obtenir millors resultats, és important tallar la branca en un moment adequat i mantenir-la en un lloc adequat amb llum indirecta. També és important canviar l’aigua cada setmana per evitar la formació de bacteris.

Algunes de les busquedes relacionades amb «com fer esqueixos de ficus en aigua» podrien ser: «com fer arrelar esqueixos de ficus», «com propagar ficus», i «com fer esqueixos de plantes en aigua».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz